BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 6, 2009

semalam dalam sejarah

waaaaaaaaaaaaaaaaa
korang nak tau cite x???

camni, ade 1 malam tu, carkyoung mimpi ular tau...
ade 2 ekor...1 kecik je, saiz yg cm bese je tuh...wane htm...
lg 1 tuh besar sgt tau...wane htm jugak...

carkyoung cite la kt aida...cakap ngan dia, org tua2 kate ade org nk masuk minang kalo mmpi ular nih...aida kate carkyoung perasan...sb mmpi org msk minang tu kalo mimpi ular tuh patuk kite...
carkyoung pon gelak2 jela...dah cuak dh mase tuh...

semalam kat umah along, mak wat suprise...mak soh along yg cite kt carkyoung...
along kate ade org masuk minang...orang dari oversea lg tuh...
carkyoung ingat org tuh masuk minang asna...sebab asna kn ade boipren pilot...kn asna kn?hehe...patu jenuh la carkyoung tanye along, dia gelak2 je...tanye asna, dia kate dia nk gi amek cermin jap...patu gelak2...carkyoung pon xphm la kn...

patu mak bagi hp mak kat carkyoung...soh bace mesej...
carkyoung pon bace la mesej pe sume...

bace punye bace, carkyoung punye tekejut...
gila ape...org tuh masuk minang carkyoung rupenye...
menjerit sakan carkyoung mase tuh...tetanye2 nape carkyoung...
xde plak buat baik sangat ngan dia...eeee xmo2...
xmo kawen ngan dia...takuuuuuutttt...huhu...
patut la asna kate nak amek cermin...
rupanye dia nak tunjuk org yg di masuk minang tuh kat carkyoung...

mak kate jangan riso, mak dah reject dah...
mak kate kt dia yg carkyoung dh engage...
yg penah datang stokis aritu tu is my fiancee, which is not...
then mak kate next year lepas abeh blaja, carkyoung nak kawen dah...
my gosh...giler la nak kawen seawal tuh...

orang tuh said sorry n just go...
naseb baik la paham bahasa...

lg 1 naseb baik jugak la dia dah benti keje, kalo x, mak n kak long xbagi carkyoung dtg stokis mak dah...takut dia xpaham bahasa, dok datang2 jugak kat sini huhu...

nak tau sape x???orang yg masuk minang tu adalah pak guard kat stokis mak...
waaaaaaaaaaa...oversea tu plak is org pakistan...
huhuhu...musti korang gelakkan carkyoung kan...
carkyoung nak nangeh dah taw mase dapat tau semalam...

kuang ajaq betui la...xde org len ke dia nak suke...
gile!!!

yg ular sekor lg tuh masih menjadi misteri yer...
xtau la kalo2 ular besar 2 cume background je ke pe...
hehe...xde la harap ade org masok minang coz carkyoung pon mude lg...
tapi alang2 nak masok minang tuh, harap2 orang nye seswai sket la yer...
muahahahaa...
(gelak gatai)

6 comments:

nadz said...

hahah...aku ingt memula org oversea mane la..dlm hati'beshnye..kalo aku agree je'...tp last2 hahhahaha(evil laugh) ko nak ke?hahahah

cark young said...

hahaha sure not ok nadz...parent aku dan2 ngaku aku dah engage tau...hahahaha...

CiK AiDa said...

ahaks!!!suprise!!!yg lgi sekor will coming sooonnnn kot...lalalalalaal~

cark young said...

aaammmmiiiinnn...hahaha... (gelak gatai)

zeozir said...

haha lawak la aina, kecut gak aku baca bab2 minang2 nih, nsb la mak ko reject kalo tak asal raya balik pakistan la jawabnyer....hehehe

cark young said...

hahaha...mengong nye wani...xkose ok...weh tp dia tnjk gbr dia kn, ade musim salji la kt tmpt dia...mcm best je hahahha...ayat membunuh diri namenye ni...