BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 8, 2009

Khasiat ECPI



nak taw xpasal ECPI???
ECPI ni ade banyak kebaikannya taw...
carkyoung buleh cakap camni sebab carkyoung dah cube...
mule2 cube2 je...lepas dah nampak kesannya, mak carkyoung terpikir nak tolong orang plak...
mule la sesi bukak service center kat seksyen 7 shah alam...




air ECPI je alhamdulillah buleh mengubat sakit2 yang kurang kronik...
contoh cam lenguh2 badan, darah tinggi yg xkronik sgt, diabetis yg kurang kronik n macam2 lg la...
kalo penyakit yg kronik plak, kitorang suggest gune ECPI GTH skali titik dlm air ECPI...

mase cuti sem 3 bulan lepas, carkyoung keje la ngan mak kat service center 2...
selama 2, carkyoung xpenah dengar customer kate ECPI ni xbagus...
sumenye bagi feedback yang baik2 je...




alhamdulillah ade auntie ni siap dh xpakai spek lg...
ade uncle ni berat badan dia dah turun...




ade adik ni, papa dia kate dulu slalu klas corot je...
skang adik 2 dah masuk klas no.1...




ade sorang auntie rasenye xpon uncle hehe lupe la plak...
xkisah la kn... tapi dia kene diabetis yang sampai tahap nak kene potong kaki...
as de last option, dia try la ECPI ni...
dia titik kn ECPI GTH ni td kat kaki dia yg hampir kene potong 2...
kat luka yg kalo kite tekan pun dia xrase sakit langsung or rase pape...
beberape ari lepas 2, alhamdulillah doc sah kan yg kaki dia xpelu di potong...




ECPI ni gak ade untuk muka n sabun 3 in 1...
ECPI ANGGUN ni sgt la bgs untuk kulit muka...
lagi2 untuk orang yang ade resdong cm carkyoung ni...




ni plak idea my mom...mak tuang air ECPI dlm botol spray then spray when ever rase ngantok or pada luka or pape jela... air ECPI ni buleh gak wat muke kite nampak lagi cantik...
but depends pada orang gak la...

2la serbe sedikit pasal ECPI...
kalo de pape nak taw, jangan segan2 nak tanye ye...

SELAMAT MENCUBA

7 comments:

CiK AiDa said...

kak...sy nk beli semua produk tue yer...akk leh wat resit..nty sy bg KAD yg ADA dlm simpanan sy ni tuk tulis ID number yer....hiks!!

zeozir said...

Ainaa, kalo jerawat yg teruk nak guna yg mane?

cark young said...

weh cik aida oii...
aku pon dah ade KAD la...
hahaha...


kalo jerawat teruk, kitorang suggest spray gune air ecpi...
air dia je buleh wat muke elok taw...tapi nak lg elok, gune ecpi anggun...aku pon pakai weh...

CiK AiDa said...

kak..sy nk yg kentut x bau pny ada x.akak kentut bau x.haha80x

cark young said...

hahaha... kepada cik azrap...
hanya anda sahaja yang kentut bersepah2 + berbau yer...
jangan samakan diri anda dgn makhluk Tuhan yg lain...
hahahahha...

CiK AiDa said...

akak ni makhluk Tuhan yg mcm mna.akak ada tanduk x.akak ada pnyakit h1f1 x

cark young said...

H1F1? penyakit jename ape 2 adek oii...
merepek je ekau ek...